Durea

Dankzij onze gepassioneerde vakmensen lanceren wij elk seizoen weer een moderne collectie voorzien van de kenmerkende unieke pasvorm en hoogwaardige afwerking. Net als de Durea-vrouw willen wij het maximale uit het leven halen!

We willen alleen schoenen maken waar vrouwen blij van worden. Onze damesschoenen – sneakers, sandalen, laarzen en pumps – zijn daarom zacht, vriendelijk, stijlvol en lopen heerlijk!

Ons vakmanschap
Onze schoenen worden gemaakt door ervaren vakmensen met liefde voor het schoenenvak. Ze worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in de Durea fabrieken. Doordat Durea het gehele productieproces in eigen beheer heeft, is het zeker dat aan elke fase veel zorg en aandacht wordt besteed; geen schoen verlaat de fabriek zonder te zijn onderworpen aan uitgebreide controles. Niet voor niets onderscheidt Durea zich door ambachtelijk vakmanschap, kwaliteit en service en daar is het bedrijf trots op.

dureaJouw Pasvorm
Uit liefde voor je voeten maken we schoenen die perfect passen. Hierbij letten we niet alleen op lengte van je voeten maar ook op de breedte (omvang van breedste gedeelte van je voorvoet). Of je nu een smalle, gemiddelde, brede of extra brede voet hebt durea heeft een passende schoen. Laat je schoenen daarom goed aanmeten. Alle schoenen hebben een volledig verwisselbaar voetbed en daardoor zijn durea schoenen optimaal aan te passen aan je voeten. Veel loopplezier toegewenst.