Pikolinos

Sinds 1984 doen we er alles aan om elke schoen uniek te maken. Elk nieuw seizoen is een uitdaging waarbij we al onze ervaring en kennis inzetten.

Elk proces wordt op een traditionele manier opgevolgd om het karakter van onze producten te verzekeren; een eigenschap die ons gemaakt heeft tot wat we zijn, een prestigieus internationaal bedrijf met de vaste overtuiging het segment 'fashion-comfort' te leiden.

Maak kleine dingen mooi
Via de Stichting Juan Perán-Pikolinos werken we samen met meer dan 70 NGO's en worden jaarlijks meer dan 16.000 families geholpen via onze projecten. Dit engagement resulteert in 2009 in Pikolinos Solidarity, een label waaronder alle sociale projecten van Pikolinos zijn ondergebracht. Speciale collecties die we lanceren in samenwerking met gemeenschappen die bedreigd worden met sociale uitsluiting en met mensen met speciale behoeften, met als doel hun voortbestaan en integratie te bevorderen en, bovenal, hun harten te verwarmen met een sprankel hoop en blijde verwachting. Trouw aan onze waarden, zeker van onze instincten en gepassioneerd over ons werk. Toegewijd aan ons product en onze klant en honderd procent betrokken bij de zaken die ons bezighouden. Wij zijn een team van meer dan vijfhonderd mensen die zich inzetten voor de kwaliteit van onze ontwerpen, met het doel onze eigen verwachtingen te overtreffen en alle uitdagingen die wij aangaan tot een goed einde te brengen, in alle eerlijkheid en openheid naar ons publiek en onze partners toe om te voldoen aan de geldende wettelijke eisen. Wij zijn gepassioneerd door ons werk en zetten al onze kennis in om unieke producten te ontwikkelen die borg staan voor meer comfort en, bijgevolg, voor meer geluk. Omdat we ons bewust zijn van de waarde van onze grondstoffen behandelen we de huiden met het grootste respect voor het milieu, niet alleen door toepassing van specifieke procedures tijdens het looi- en fabricageproces, maar ook tijdens het gebruik van kleurstoffen en producten voor de toegepaste behandelingen. Alleen op deze manier kunnen wij zowel de kwaliteit van ons leer als ons engagement voor het milieu op gelijk niveau waarborgen.

pikolinos