Verhulst Shoes

Geniet van je vrijheid en loop het avontuur tegemoet op de modieuze én comfortabele schoenen van Verhulst. Al 85 jaar hét modieuze dames comfortmerk van Nederlands fabrikaat. Schoenen in uiteenlopende breedtematen, gemaakt van de soepelste Italiaanse ledersoorten voor een uitstekende pasvorm. Van sneakers tot veterschoenen en van laarsjes tot sandalen! Gemaakt met liefde, vakmanschap, traditie en een scherp oog voor kwaliteit.

Geniet van je vrijheid en loop het avontuur tegemoet op de modieuze én comfortabele schoenen van Verhulst Shoes. Al 85 jaar hét modieuze dames comfortmerk van Nederlands fabrikaat. Van sneakers tot veterschoenen en van laarsjes tot sandalen. Gemaakt met liefde, vakmanschap, traditie en een scherp oog voor kwaliteit.

Bij Verhulst Shoes moeten de schoenen er net zo mooi uitzien als ze comfortabel zijn. Daarom worden de beste, soepelste ledersoorten met de fijnste structuren geselecteerd. Want soepelheid is één van de belangrijkste voorwaarden voor een uitstekende pasvorm. De fijne structuur is niet alleen mooi, maar ook heel ‘aaibaar’. Voel maar eens!

remonte

Verhulst kiest vervolgens bij elk schoenontwerp de techniek die de beste pasvorm oplevert. De verschillende leesten in uiteenlopende breedtematen waarop wij schoeien, zorgen ervoor dat iedere voet zich lekker voelt in een Verhulst schoen.

Maar het échte kwaliteitsgeheim van Verhulst zit aan de binnenkant van de schoen. Bijvoorbeeld door de gepatenteerde flexibele binnenzool voor extra comfort en de dubbel verstevigde contreforts (de 'hielen' van de schoenen) voor optimale steun. Zo is de kwaliteit van binnen minstens zo belangrijk voor een uitstekend draagcomfort als die van buiten!

Shoes by Verhulst. Stories by you!