Begin september 2020 hebben Richard en Angelique Brekelmans de door Marion Appelhans in 2015 opgerichte schoenenwinkel in hartje centrum Venlo overgenomen.
Richard en Angelique zijn beslist geen vreemden in de schoenenwereld, zo waren zij jarenlang de Nederlandse vertegenwoordigers van het merk Mephisto in Nederland en hebben zij de Nederlandse tak van de Duitse inkoopvereniging SABU opgezet. Voor Richard is de cirkel rond, want geboren in een schoenendoos hadden zijn ouders schoenenwinkels in Heerlen en zijn opa en oom in Maastricht. Het was dan ook een vurige wens om ooit terug te keren in de winkel.

In het opvallende fleurige pand op de hoek van de Vleesstraat/Klaasstraat zal het concept dat Marion begonnen is worden doorgezet en uitgebouwd: perfect passende schoenen en een uitgesproken vriendelijke, hulpvaardige en vakkundige bediening.

Dames- en herenschoenen in meerdere wijdte maten en veelal geschikt voor losse steunzolen. Laat u verrassen door de met zorg samengestelde collecties van bijzondere merken. Kom eens langs voor een voetmeting en advies en wij laten u voelen en zien dat comfortabele goed passende schoenen ook modieus kunnen zijn!

Na Joosten Modeschoenen zal het pand aan de Vleesstraat 29 dus ook in de toekomst bekend blijven staan als DE schoenenzaak van Venlo! Samen met Marion en Yvonne gaan Richard en Angelique “Appelhans Schoenen” voortzetten en staat de deur altijd voor u open.